ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ STAY CULT...




Το Stay Cult είναι ένα blog αφιερωμένο στον ελληνικό Cult κινηματογράφο. Σκοπός του είναι η ενημέρωση για σημαντικά θέματα που αφορούν άμεσα τον ελληνικό Cult κινηματογράφο. Εδώ θα βρείτε παρουσιάσεις όλων των παλαιότερων αλλά και των νεότερων cult παραγωγών καθώς και trailers των δημοφιλέστερων από αυτές. Ελάτε να σχολιάσουμε και να συζητήσουμε την πορεία του ελληνικού cult κινηματογράφου.

Σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση...

Αναζήτηση Ταινιών :

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2007

Hitokiri

Μια παραγωγή της Underworld films.

Περιγραφή: Το Ηitokiri εκτυλίσσεται στην Ιαπωνία όπου οι στρατιωτικοι έχουν πάρει τον έλεγχο κάνοντας πραξικόπημα και με την χρήση πυροβόλων όπλων κατα τα δυτικά πρότυπα καταπιέζουν τους πολίτες. Μια οργάνωση απο πατριώτες (samurai και μη) προσπαθεί να αντισταθεί στο καθεστώς.Ο Fujita Goro ένας άνδρας με σκοτεινό παρελθόν,εκτελεί χρέη δολοφόνου στην οργάνωση, βγάζοντας απο την μέση αξιωματικους της Κυβέρνησης. Όταν όμως κάποιος προδότης προσαπαθήσει να τα τινάξει όλα στον αέρα και ο Fujita αποτυγχάνει να τον αποτελειώσει θα ξεκινήσει ένας αγώνας εκδίκησης απο την πλευρά του προδότη, γιατί πάντα στην ζωή η δράση φέρνει την αντίδραση..O Fujita θα προσπαθήσει να ζήσει μια ήρεμη ζωή...Όμως η εκδίκηση, το σκοτάδι, το παρελθόν, δεν θα τον αφήσουν ήσυχο..
Γιατί πολλές φορές ο χειρότερος εχθρός..είναι αυτός που κρύβεις μέσα σου.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με τραβηξε σε αυτην την ταινια ο τιτλος της και το οσκαρικο βλεμμα του πρωταγωνιστη στη φωτο. Πιστευω πως οταν τελικα τη δω θα εκπληρωθουν οι πιο κρυφες προσδοκιες μου με εναν οργασμο συναισθηματων καθως και επικες σκηνες μαχης αυθεντικου ιαπωνικου kung fu με πολλες τεχνικες origami, ikebana και kurenai no buta.

Αναμενω με αγωνια.

Άντζελα είπε...

ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΛΤ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 80', ΛΕΓΟΝΤΑΝ - ΝΟΜΙΖΩ -''ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΡΙΝΟ ''.ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΚΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΣΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΠΕΦΤΩ ΤΟΣΟ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ,ΚΑΝΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΑ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΟΣΤ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩ.

Stelios είπε...

Φίλε/η angelab23 θα ερευνήσουμε για την ταινία ("ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΡΙΝΟ") και θα αναρτήσουμε στοιχεία για αυτή το συντομότερο.Επίσης, μέσα στην εβδομάδα θα βάλουμε link σε κάθε ανάρτηση ταινίας ώστε να μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις ταινίες που σας ενδιαφέρουν.

Ανώνυμος είπε...

Eυχαριστουμε πολύ για την προσθήκη της ταινίας στο blog σας!
Η ταινία σύντομα θα προβληθεί ίσως σε κάποια αίθουσα σχολής στην αθήνα, αλλά για περισσότερες πληροφορίες,νεα και ανακοινώσεις μπορεί καποιος να επισκεφτεί το blog της ταινίας στο

http://www.underworldfilms.blogspot.com

Eυχαριστούμε για την υποστήριξη σας!

Ανώνυμος είπε...

Το trailer της ταινίας(αν κ χωρις το color correction):P

http://www.youtube.com/watch?v=7RZVY3UxgB4

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή η ταινία για ερασιτεχνική παραγωγή. Αξίζει να την δεί κανείς !! Μπράβο παιδιά !!
Κάντε την όμως γνωστή στο κοινό !!
Εκτός απο το Καποδιστριακό θα κάνετε κάποια άλλη προβολή ?

Thanos Kermitsis είπε...

Eυχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!
Ναι θα γίνουν κάποιες προβολές για τις οποίες μπορείς να μάθεις πληροφορίες απο το blog μας www.underworldfilms.blogspot.com

και επίσης το Hitokiri θα παιχτεί και στο φεστιβάλ cult ελληνικού κιν/φου στο Gagarin ΄στα μέα Φεβρουαρίου, μαζί με ταινίες όπως ο Πανίσχυρος Μεγιστάνας των Νίντζα και το Γιαγκόναν 3! :)

Που μπορώ να βρω Cult ελληνικές ταινίες ?